Treningstider 2014

Tirsdag:

17.30-20.00 Klasse 2-3 nivå
20.00-21.15 Klasse 1 + NIVÅ 1*
21.15-22.00 Nybegynnere

* Nivå 1 betyr at hunden kunne ALLE hindere og være klar for å gå hele kombinasjoner.

Fredag:
18.00 - utover: Fellestrening nybegynnere og videregående

Søndag:

13.00-17.00: Videregående konkurransetrening / evt. uof.cup'er (siste søndag i mnd. konkurranserettet trening for alle nivå. Men hunden må kunne ALLE hindere)
tirsdag 23. juni 2009

For en avslutning folkens!

Dagen startet grå men innen den tid vi møtte opp på Varden, var solen definitivt kommet frem for å bli! Dermed var det duket for en deilig dag med grillings, knock-out og slåball!


Dagens desidert mest "sultpirrende" bilde kom fra den elskede kulegrillen :)


...og de små var med!Så var det duket for knock-out konkurranse for hundene. Her er jo alt lov av go'biter så lenge hindrene tas (og også, selv om de rives ;)). Cluet er å ha det artig!


Noen er til og med så drevne at de starter hunden sin, for så å......


...ta bilder av dem på returen :O Multitasker Line!Etter konkurransen ble det en rask ryddeøkt av banen og luftings av hunder før vi med godt mot kastet oss ut i noen relativt uregulerte omganger med slåball! Folk har definitivt konkurranse instinktet i behold ;) MEN det var skikkelig morro og alle kom helskinnet ut fra det (hvis en ser bort i fra undertegnedes tur i brennenesle-engen selvsagt..)

Tusen takk for fantastisk godt oppmøte og ha en riktig god sommer!

(og husk, bruk gjerne chat'en aktivt dersom dere ønsker det. Den kan brukes til alt; hilsner, forslag til treningsøkt i ferien eller kanskje bare behov for en turkamerat?)

Flere bilder fra dagen har vår eminente fotograf Line Coucheron lagt ut her Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar