Treningstider 2014

Tirsdag:

17.30-20.00 Klasse 2-3 nivå
20.00-21.15 Klasse 1 + NIVÅ 1*
21.15-22.00 Nybegynnere

* Nivå 1 betyr at hunden kunne ALLE hindere og være klar for å gå hele kombinasjoner.

Fredag:
18.00 - utover: Fellestrening nybegynnere og videregående

Søndag:

13.00-17.00: Videregående konkurransetrening / evt. uof.cup'er (siste søndag i mnd. konkurranserettet trening for alle nivå. Men hunden må kunne ALLE hindere)
tirsdag 2. mars 2010

VOSSASTEVNET 06. og 07. mars 2010

Da har begge klubbene sendt ut PM. Grunnet software trøbbel har Voss (v Kristine) sendt ut NRK sine pm'er. HUSK at dersom det er noen spørsmål så send meg en mail på post@vala.no eller evt ta en telefon til meg ;)

Katalogen blir lagt ut på Retrievernes hjemmeside samt Voss sin.

Jeg ser at Voss allerede har fått lagt ut katalogen, så last den ned der dersom dere ønsker å få rask tilgang til den :)

Sekretariatet vil holdes åpent fra 08.30 begge dagene. HUSK at dersom du ikke har fått registrert betalingen din må du ta med kvittering til fremvisning. I år har vi pest dere litt mer vedr. NOX registrering av de hundene som må dette. Dette er fordi vi som arrangør har et ansvar, i tillegg til hundeeierne, at det faktisk er blitt foretatt en registrering i registeret når hunden deltar i offentlige konkurranser.

Vi minner videre på at hunder som er NOX registrert bør registreres på nytt hos Agipro med NOX nr. sitt. Når Agipro og NKK tilslutt får til et fungerende samarbeid rundt resultatbiten, vil resultatene følge det rette reg.nr.

Bla bla ukeblad fra meg, og VEL MØTT til stevne førstkommende helg på Voss :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar